De zorg

Ons professionele team van wijkverpleegkundigen en verzorgenden samen met vrijwilligers biedt 24 uur per dag deskundige zorg. U kunt rekenen op alle vormen van verzorging, verpleging en begeleiding.

Ons professionele team van wijkverpleegkundigen en verzorgenden samen met vrijwilligers biedt 24 uur per dag deskundige zorg. U kunt rekenen op alle vormen van verzorging, verpleging en begeleiding. Afgestemd op úw wensen en behoeften, en vooral ook met menselijke aandacht en warmte.

 

 

 

 

Live to the last moment

of our life.

Veel meer zorg

Veel vragen komen wellicht bij u op en blijven misschien onbeantwoord. Weet daarom onze professionals te vinden en neem contact met één van ons op. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van partners die wij voor u kunnen raadplegen of bij u langs kunnen laten komen.

Uw eigen geestelijk verzorger dominee, pastor, imam, humanist of niet-gebonden persoon is meer dan welkom om u te ondersteunen. Het is immers uw huis en u maakt ook hierin uw eigen keuze.

Palliatieve zorg

Het team van wijkverpleegkundigen zijn gespecialiseerd in zorgverlening in de palliatieve fase. Dit team is 24 uur per dag verantwoordelijk voor de dagelijkse zorgverlening. Hierbij volgen ze landelijke zorgrichtlijnen en standaarden. Onze vele zorgvrijwilligers hebben allen een speciale scholing gevolgd en ondersteunen hen hierin. Zo kunt u de hele dag door vertrouwen op goede en persoonlijke zorg, in een veilige en comfortabele omgeving.

Eigen bijdragen

De verzekering vergoedt uw hospice zorg. Wel geldt een eigen bijdrage van € 35,– per dag voor de zg. Hotelkosten in het hospice. De meeste zorgverzekeringen hebben deze zorgbijdrage ook in een (aanvullend) pakket opgenomen. Is deze bijdrage een probleem, bespreek dit met ons en wellicht vinden wij een oplossing.

 

Medische zorg

Uw eigen huisarts is welkom en kan de medische zorg ook bij ons in huis blijven geven. Komt u uit een andere woonplaats en/of is de afstand voor hem te groot, dan hebben wij een team van Huisartsen uit Zuidoost die deze zorg kunnen overnemen.

Natuurlijk kunnen uw familieleden of vrienden blijven meehelpen aan die dagelijkse zorg, juist welkom en geheel aan u om dit op uw wijze voort te zetten.

 

Afscheid & zorg

We overleggen met u en uw dierbaren over uw persoonlijke wensen over het afscheid van het leven. Ook hierin zijn uw wensen leidend en wij adviseren en begeleiden op gepaste afstand en alleen nabij wanneer u dit wenst.

Ons netwerk staat wel tot uw beschikking en wellicht kunnen wij op al uw vragen en verzoeken een invulling geven.

 

Opname

Denkt u dat één van uw patiënten bij ons zou kunnen komen wonen en palliatieve zorg nodig heeft. Neem dan rechtstreeks contact met ons op! Wij kunnen altijd inspelen op acute situaties en denken graag met u en de familie mee.

Wat hebben wij nodig?

Wij hebben de medische gegevens nodig, bijvoorbeeld de specialisten brieven en Lab uitslagen van het afgelopen jaar. Maar ook een uitgebreide overdracht of ontslag brief van de behandeld arts. Onze (huis)arts heeft dit nodig om een goede medisch zorg te kunnen blijven waarborgen.

U bent als huisarts van deze patiënt van harte welkom om de behandeling voort te zetten. Wanneer dit niet mogelijk is kan ons team van huisartsen deze zorg van u overnemen.

Neem contact met ons op

U bent als huisarts van deze patiënt van harte welkom om de behandeling voort te zetten. Wanneer dit niet mogelijk is kan ons team van huisartsen deze zorg van u overnemen. Wij werken samen met de huisartsen van GAZO Gezondheidscentrum Gein in Amsterdam Zuidoost en met de huisartsengroep Ganzenhoef.  De verpleegkundige zorg wordt verleend door verschillende wijkverpleegkundigen uit Amsterdam Zuidoost in samenwerking met een consultteam palliatieve zorg.

info@hospiceamsterdamzuidoost.nl

of

020 765 1800

Bel of maak een afspraak 

Vragen over opname?

 

Contact
info@hospiceamsterdamzuidoost.nl
020 765 1800

 

Persoonlijk aanmelden en opname?

Het is altijd mogelijk een afspraak te maken voor een orienterend gesprek en een rondleiding. Wij bieden onderdak voor iedereen vanaf 18 jaar met een door een arts aangegeven levensverwachting korter dan 3 maanden. Iedereen is welkom ongeacht zijn of haar levensovertuiging en culturele achtergrond.

U kunt zich persoonlijk aanmelden of een naaste kan ons voor u bellen. Ook uw huisarts, ziekenhuis of thuiszorg kan met ons contact opnemen. Wij maken graag een kennismakingsafspraak, wellicht is het mogelijk bij ons langs te komen anders komen wij bij u.

Neem met één ons contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord