Samen bereik je meer

Bij ons kunt u uzelf zijn.

Ons hospice heeft een vast team aan verpleegkundigen. Zij zijn overdag op gezette en/of vaste tijden aanwezig. In de nachtelijke uren is altijd een gespecialiseerd verpleegkundige in huis.

In het hospice zijn de coördinatoren verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Samen met de professionele vrijwilligers zorgen zij voor u en uw dierbaren . Dit gezamenlijke team is volledig en gespecialiseerd opgeleid, om in volle overtuiging de kwaliteit van leven in de laatste fase voor alle betrokkenen zo hoog mogelijk te laten zijn. Naast de zorg voor lichamelijke ongemakken, is er veel ruimte en aandacht voor psyché, emoties en de sociale aspecten van uw leven en dat van uw geliefden.

Het bestuur bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers en werken derhalve onbezoldigd.  De Stichting Hospice Amsterdam-Zuidoost staat ingeschreven bij de KvK en heeft een ANBI status.

Sterven doe je op je eigen wijze

Medisch team

Addy van der Woude

Geneeskunde is soms genezen, vaak verlichten, altijd troosten……

Maurice Bom

Het unieke van de palliatieve fase is dat je zeker weet dat de tijd beperkt is. Maar je weet niet in hoeverre en hoe die tijd zal verlopen.

 

Coördinatoren

Wendy Venetiaan

Met mijn professionele en privé ervaringen draag ik graag mijn steentje bij in een ieders proces van afscheid nemen.

Darian Julia

Met mijn professionele en privé ervaringen draag ik graag mijn steentje bij in een ieders proces van afscheid nemen.

Vrijwilligers

couple

In het hospice zijn de vrijwilligers uiterst belangrijk. Zij zijn op veel verschillende plaatsen in en rondom het huis actief voor u en uw familie en bezoekers. Zij zorgen voor u en luisteren naar uw wensen en ook naar die van uw familie en naasten.

Zij luisteren. Of het nu is om uw dagindeling, maaltijden of bezoekers, uw zorgen, uw wensen, uw stilte, deze zijn voor ons leidend. Een team van vrijwilligers is dan ook  altijd liefdevol nabij en staat voor u klaar om te helpen.

Zonder de vrijwilligers is er geen hospice of palliatieve zorg. Zij zijn het die opmerken wat nodig is om u op een gepaste wijze aandacht te geven, nabij zijn! Vrijwilligers ondersteunen in de zorg, ontvangen onze bezoekers, koken heerlijk maaltijden of onderhouden ons huis en tuin. Met hen geven wij vorm aan liefde en veilige sfeer in huis.

Jezelf zijn is immers ons motto en dat kan in Hospice Amsterdam Zuidoost.

Vrijwilliger worden?

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord