Doneren

Het hospice kan niet zonder uw donatie. Voor alle extra’s voor onze bewoners, het gebouw en de inrichting zijn wij afhankelijk van giften en vrijwilligers. Met uw bijdrage helpt u ons verder.

Waarom doneren?

Waar doneert u voor?

Dankzij uw steun kunnen wij o.a. ons huis en tuin een liefdevolle, welkome uitstraling geven.  Juist in het ‘kleine’ zit aandacht geven.

Investeren in kennis

Onze vrijwilligers worden door ons dagelijks ondersteund. Kennis is daar zeker een onderdeel van. Wij geven hen dan ook verschillende workshops en opleidingen om zich gesteund te voelen in hun zorg aan u.

Eigen bijdrage

Voor sommige gasten is het voldoen van een eigen bijdrage niet mogelijk. Ook voor hen willen wij er zijn en kunnen wij d.m.v. uw donatie toch ook hen in ons hospice opnemen, om liefdevolle zorg te geven.

Rust & ruimte …….

We zetten ons op alle mogelijke manieren in om de bewoners en hun naasten de ruimte te bieden voor wat echt belangrijk is: ontmoeting en aandacht voor elkaar. Zodat ze waardig en in alle rust afscheid kunnen nemen.

Grote giften of nalaten?

Overweegt u een groot bedrag aan het hospice te schenken? Neem dan contact met ons op.

Als u het hospice op zou willen nemen in uw testament. Neem ook dan contact met ons op.

(Als ANBI betaalt het hospice geen erfbelasting, wat u aan ons nalaat, komt dus volledig ten goede aan de zorg in het hospice.)

link

 

 

Vriend worden met uw bedrijf?

Draagt u het hospice een warm hart toe en zou u ons met uw medewerkers willen ondersteunen?  Word daarom ‘Vriend’ en help ons jaarlijks met een klusdag, project met uw talent of anders.

Zo helpt u ons heel concreet!

 

 

couple

Vragen?

Neem gerust contact met ons op met al uw vragen over ons hospice en doneren.

Wilt u blijvend als donateur en vriend geïnformeerd worden. U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Meer info

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord