Over het huis

Onze missie is het bieden van palliatieve zorg die de kwaliteit van het leven van onze gasten en naasten verbeteren. Met vooral ruimte voor alle gewoonten, tradities en rituelen van een ieder.

 

 

.

Wij zijn een zelfstandig bijna thuis huis: een plek waar mensen in hun laatste levensfase een thuis hebben met de nodige liefdevolle zorg en aandacht. Onze visie is het bieden van palliatieve zorg die de kwaliteit van het leven van patiënten en naasten verbetert.

 

 

 

 

‘Er zijn’ met aandacht

couple

Pannetje soep

Lekker eten is en blijft altijd belangrijk. Het zijn momenten op de dag waar je naar uit kan kijken. Juist daarom vinden wij in het hospice, onze keuken het centrale hart. Onze gastvrouwen maken hier de kopjes koffie of thee mét een koekje voor onze gasten en alle bezoekers. Ontbijt en lunch worden door de vrijwilligers voor u als gast gemaakt en voor de avonden komt een kook-vrijwilliger in huis en gaat speciaal op uw wensen in.

 

Contact

Oase aan rust

 

Ons hospice staat aan een rustige zijde van de K-buurt inl Amsterdam Zuidoost, vlakbij de A9, een metrostation en een buslijn. Al is het gebouw al enige jaren oud, het comfort is groot. Ruime lichte kamers, een mooie ruime woonkamer en als middelpunt in het huis een keuken voor iedereen. Rondom is een ruime tuin, welke wij in de komende jaren gaan ombouwen tot een prachtige oase van rust.

Team van verzorgers

couple

Het multidisciplinaire team van (huis)artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen via de thuiszorg,  geestelijk verzorger en een groot aantal opgeleide vrijwilligers verleent de zorg. Deze zorg is multidimensionaal en beantwoordt daarmee aan de fysieke, psychosociale en spirituele behoeften van onze gasten en hun naasten. Er wordt ook steun bij rouwverwerking geboden.

Huis en mensen

Ons huis heeft een vast team van verpleegkundigen. Zij zijn overdag op gezette en/of vaste tijden aanwezig. In de nachtelijke uren is altijd, een gespecialiseerd verpleegkundige in huis.

In het hospice zijn de coördinatoren verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Samen met professionele vrijwilligers zorgen zij voor u en uw dierbaren. Dit team is volledig en gespecialiseerd opgeleid om in volle overtuiging kwaliteit van leven in de laatste fase van het leven voor alle betrokkenen zo hoog mogelijk te laten zijn. Naast de zorg voor lichamelijke ongemakken, is er veel ruimte en aandacht voor de psyche, emoties en de sociale aspecten van uw leven en dat van uw geliefden

Mail, bel of kom langs voor meer info……

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord